Társasház

Nagy tapasztalattal rendelketünk társasházak tervezésében. Győr-Moson-Sopron megyében számos referenciával rfendelkezünk. Mosonmagyaróvár modern társasházainak meghatározó hányadát mi tervesztük, amelyek közül néhányat a referenciáink között is megnézhet.


Társasházak esetében is úgy tervezzük a házat és a lakásokat, mintha magunknak készítenénk - a leghető legnagyobb odafigyeléssel készítjük a terveket az első lépéstől. A beruházónak a tásasház egy befektetés, a leendő lakóknak viszont az életterük lesz - akár évtizedeken keresztül is. Minden félnek az az érdeke, hogy jó minőségű, komfortos, élhető épület készüljön. Egy jó épület gyarapítja a beruházó jó hírnevét, későbbi garanciális problémákat vesz le a vállásról, növeli a vevők elégedettségét és komfort érzetét.

Mi maximálisan szem előtt tartjuk ezeket a szempontokat.


Hagyományos társasháztól kezdve a megújuló energiaforrásokkal működő passzívház szintű társasházig minden félét terveztünk és kiviteleztünk.

Amennyiben érdekelt társashát tervezésében vagy kivitelezésében, keressen meg minket elérhetőségeink valamelyikén - különleges igények esetében is rendelkezésre állunk.


Társasház látványtervLátványterv és kész társasház