Tervezés

Mosonmagyaróvári építész tervező irodánk a passzívházak illetve alacsony energiaigényű építészet jegyében tevékenykedik. Minden tervezési feladat esetében igyekszünk a lehető leginkább környezettudatos épületek megtervezését.


A TERVEZÉS JELETŐSÉGE

Egy épület későbbi használati értéke jelentős mértékben múlik a tervezésen. Tervezéskori hiba vagy épp nem konkretizált elvárások többszöri problámát okozhatnak a kivitelezés során, illetve későbbi használat közben sem az elvárt komfortot nyújtja majd az épület.

A legtöbbet a jó tervezésen lehet megspórolni. Ezért a munka során minden esetben arra törekszünk, hogy a magas minőségű és komfortú épülethez szükséges műszaki követelményeket és a megrendelő műszaki-esztétikai elvárásait összhangba hozzuk. Igyekszünk olyan dolgokra is kirténi, ami nem biztso, hogy megrendelőink eszébe jut, de gyakorlatból tudjuk a későbbi hasznát. A tervezés nálunk egy kölcsönös együttműködés. Töbszöri konzultáció során alakítjuk ki azt a modellt, amely tökéletes a megrendelőnek és megfelel a legszigorúbb műszaki és energetikai elvárásoknak is. A legjobb eredmény érdekében a teljes tervezési folyamat és adott esetben a generálkivitelezés során is folyamatos a konzultáció tervezőink és a megrendelőink között.


KOMPLEXITÁS

Már az építészeti tervezés szakaszában figyelembe vesszük a kivitelezés során felmerülő sajátosságokat, legyen az új lakossági vagy ipari épület vagy felújítás/átépítés.

Cégcsoportunk építészeti és gépészeti kivitelezéssel is foglalkozik - számos ipari épület, középület és társasház komplex építészeti és gépészeti tervezését és kivitelezését bonyolítottuk.


KÜLÖNLEGES ÉPÜLETEK

Nagy tapasztalattal rendelkezün középületek és intézmények tervezésében és nagy mérnöki tudást igénylő ipari épületek, létesítmények tervezésében.

Terveztünk  már szélerőművet, biogáz erőművet robbanásveszélyes üzemeket, stb.


Referenciáink között megtekinthet náhányat az általunk tervezett számos épület közül.

 

 

tervezes latvany